Share

For to år siden kjøpte familien ny bil. Ny bil er aldri noen god investering, de faller som regel fort i verdi og bruktpris. Fordelen med ny bil er likevel at du vanligvis slipper det tullet og rotet som kan komme til overflaten i en gammel og/eller brukt bil, og dersom noe likevel skulle skje så har du noe som heter garanti.

 

Well, i teorien er det slik det henger sammen.

 

I praksis så forventer du når du kjøper ny bil et problemfritt bilhold slik at du slipper å tenke på en dritt og bare kjøre. Kanskje fylle bensin innimellom.

 

Vår bil har ikke vært sånn. Det har vært småting hele tiden. Ingenting alvorlig, men hele tiden sånne ting som irriterer og som du for deg selv sier » dette burde ikke skje i en ny bil».

 

Den gamle bilen vår hadde vi i 6 år og alt vi gjorde var å skifte olje og fylle bensin. Ingenting annet. Alt gikk på skinner.  

 

Vi har derfor bestemt oss for å myse på nytt kjøretøy. Problemet er at jeg vet det er ennå en slump med penger i dass.  Følg med i neste episode.

 

På jobb orker jeg virkelig ikke å engasjere meg. Masse folk er på ferie, og det er egentlig lite å gjøre. Jeg kunne ha skrevet noen flere grønsjer, eller «help’er» men jeg klarer ikke å samle tankene. Hele veien er det en stemme som surrer i hodet mit. ”du må bort, du må bort du må bort”

 

og det er  bare mandag…

 

Share
KategorierLJ

5 kommentarer til «»

  1. Ifølge en kompis som har jobbet som mekaniker hos Peugeot-merkeverksted (ikke på Forus nei, de er visst «litt» trege), så er nyere 406 og 307 dønn solide biler. Når jeg engang skal bytte bil, blir det med overhengende stor sannsynlighet en 307 SW. De er skamgode å kjøre, og superpraktiske for småbarnsfamilier. En brukt sådan tror jeg ikke er det dummeste en kan bruke altfor mye penger på.

    Forøvrig noe helt annet, jeg fikk endelig sett Stavanger Energi. Jeg måtte på visefestival i Egersund for å se dem. De innfridde! Skikkelig flinke var de, hils de du måtte kjenne i bandet og si det. Jeg var han med kamera på fremste benk.

  2. Peugeot er en bil vi kommer til å kikke på ja.

    JEg var ellers sikker på at jeg så deg på Releasepartyet til SE før jul, men det må ha vært noen andre.

    Gjett hvem som er i utlandet under Pulpit? 🙁

  3. Kan ikke vært meg, var der ikke. Hadde tenkt å gå, men noe annet kom i veien, husker ikke hva.

    Har kjørt en god del nyere biler som leiebiler ifm jobb det siste året, og Peugeot’en er en av de som står igjen som en av de beste. Som det heter: «Det staves Renault, men uttales Pøskjå»…

  4. Du gikk ikke glipp av noe på den konserten er jeg redd. For mye nerver tror jeg.

    Vi vurderer ellers å gå tilbake til Toyota siden den var 0 problemer i så mange år, men den er litt traust og kjedelig da.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.