morgenstemning

Share

Glemte å sette på klokka i går. Våknet med et brak kl 0730 noe som er halvannen time seinere en vanlig. Fruen og poden sov fremdeles de uskyldiges søvn. Jeg satte meg opp i sengen med et rykk og fruen våknet. Vi kikket på hverandre med undrenmde øyne og så fikk begge et «fire bryllup og en gravferd» øyeblikk. Du husker «fuck fuck, fucketi-fuck»?

Fem minutter i dusjen, max, og så full guff på kaffetrakteren.

Jeg er ikke noe hyggelig bekjentskap den første timen etter at jeg har stått opp. Derfor pleier jeg å dra meg opp en time før resten av huset. I dag måtte jeg rett og slett bare skjerpe meg. Hele morgenen er på tverke. Ingen halvtime kvaltietstid med morgenkaffe, bok og pusekatt på fanget. Ingen sakte oppvåkning under varm dusj og ingen rolig gjennomgang av aviser og blogger før dagens arbeid begynner på jobb. Her var det bånn gass fra første minutt. Frokosten ble tatt i fart og alle morgenrutiner ble sortert på tid og rasjonalisert. Poden ante neppe hva som skjedde før han satt påkledd i bilen med en skive med brunost i hånden, og han som nettop sov; drømte om legoland, trampoliner og sabeltann.

Da vi var på vei ut døren ringer mobilen. Strømmen har gått i Bergen og serveren på butikken der er ute. Ingen kommer seg på nett. Fruen blir sjåfør mens jeg blir degradert til passasjer Jeg gir noen instruksjoner som i all hovedsak går ut på å restarte alt som kan restartes. Jeg får Bergen til å lese opp noen felimeldinger de får, og tar noen kvalifiserte gjettinger på hva som er i veien. Nye instruksjoner, svetting, banning.

Vi legger om vår faste morgenrute og lemper meg av på jobb først. I det jeg stiger ut av bilen får jeg bekreftet at Bergen er på nett. PUH!

Denne uka går mot slutten. Det har vært en begivenhetsrik uke. Jeg har sjonglert på hatter,( har hatt mange «fungernde ditt og fungerende datt» oppgaver), det har vært bursdagsfeiringer og innvielsesfester Og jeg har startet denne bloggen. Lurer på om noen leser den, og hvem de er?

Formålet er å være litt mer personlig og dagbok-aktig enn Luguber.info.

Håper det fungerer.

Share
KategorierLJStikkord

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.