party party

Share

Det var en liten sammenkomst. «Fest» er å ta litt hardt i etter min målestokk, men det ble servert alkohol, så noe «møte» var det ikke. Det var koselig.

Valget falt på en mild burgunder fra 2000, Den gikk fint sammen med osten, og jeg spanderte villig vekk på mine venner siden jeg likevel skulle på jobb dagen etter (i dag). Jeg tok ikke med i beregningen «spandabilitetens jernlov», spanderer du på andre så spanderer de fleste av dem på deg. Det ble sent.

Jeg møtte en kamerat som har giftet seg bort borte i junaiten, og som jeg ikke har sett på halvannet år. Han og fruen var så verpesyke som jeg ikke har sett noen på lenge. Det endte opp med at jeg måte lage en liste for dem over «ting man må ha når babyen kommer», selv om dama ikke var gravid ennå. De har kanskje linet seg opp for en megaskuffelse. Det er ikke alle som får det til, og når man nesten baserer sin eksistens på drømmen om en baby så er fallhøyden stor.

Likevel; Det er jammen meg mye man har fått med seg selv om man bare har blitt pappa en eneste gang. Rart å tenke på hvor grønn jeg var. Utrolig at det gikk godt. Underlig nok så var paret mest interessert i «hardware», hvilke ting de trengte. Ikke i «software» hvilke ting de burde kunne. Var jeg likedan for fire år siden?

Share
KategorierLJStikkord

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.