Share

Dum Dum Boys har rett. Det er deilig å sløve i skyggen, men det er best å holde seg våken for nå skjerpes greiene..

Jeg bare lurer på om deter andre enn meg som i disse dager blir deprimert av å se på nyheter? En slik total forakt for menneskeliv er det lenge siden jeg fikk servert. JEg vet jo at mennesker er lite verd i det store og det hele, at sannheten er krigens første offer, og at vi får servert de konfliktene i media som media selv syns er verd å dekke. 

Jeg vet alt det der, men det som sliter meg aller verst er at aggressoren her er en stat. Et område med parlamentarisk styre, nasjonaldag, nasjonalsang, kunstmuseer, frie teatertrupper og antageligvis også både nasjonalfugl og nasjonalrett. Slik forakt for spilleregler, menneskeliv og humane verdier er noe jeg på en måte hadde ventet meg av en fundametalistisk terror-organisasjon, ikke av en stat – et land. Jg tror vi stiller høyere krav til moral av et land enn av en gruppe eller organisasjon. 

boom boom, Allah og Herre Gud, boom boom…

ja-ja
Nå reiser vi snart på ferie likevel, kanskje litt strandliv, barhenging og eksotiske matretter kan muntre meg opp litt?

som dere forstår alle som kaver livet av seg på Molla om dagen så vil jeg ike kunne kaste glans over stedet før om to og en halv uke, men da må jeg jammen meg prøve kaffen som det har stått så mye om. Det er forøvrig rett fokus. Jeg kan tilgi mye av et sted bare kaffen er god.

Share
KategorierLJStikkord

3 kommentarer til «»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.