Blomster og bier

Share

Ifølge en nabo blir det lite plommer i år. Det var ett eller annet med at det ikke var nok insekter når trærne blomstret. Et spørsmål om timing altså. Ikke det at jeg bryr meg så mye. Det finnes ikke frukttrær i min hage ennå. Selv om jeg er glad i frisk frukt fra trærne så blir jeg som regel lei etter en uke og to. I den perioden har jeg råd til å betale markedspris.

Mamma så sliten ut. Hun fikk en ny omgang med cellegift på fredag, og hadde ikke fått slappet skikkelig av av uken før. Vi inviterte henne til å komme og ta et glass hvitvin på terassen vår og det så ut som hun mente det da hun sa hun hadde lyst.

Tilbakevendene drøm: Jeg parkerer bilen på en grusvei og går oppover fjellet. Jeg har laget en bortgjemt steinhytte under en heller utenfor turiststiene. Jeg gjemmer meg til leiteaksjonen er over. Jeg har matdepoter for et år gjemt rundt om kring.

Jeg seiler til danmark og går til fots igjennom europa. Jeg går om nettene og passer på å ikke bli sett. I syden ett eller annet sted starter jeg en internetkafe. En dag kommer noen jeg kjenner inn på kafeen. Det viser seg at alle hjemme vet at jeg har rømt. Det har stått om det i avisene. Alt det hemmelige var til ingen nytte.

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.